Dagens rett

Kashmirkylling

En spennende kyllingrett som den vi i dag serverer deg er noe vi håper du vil sette pris på. Smaksrik mat som dette påkaller et deilig øl.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kashmirkylling

Antall porsjoner

4

Ingredienser

3 ss ghee eller olje
3 løk i skiver
10 pepperkorn
10 kardemommekapsler
1 kanelstang, ca. 5 cm lang
3-5 cm frisk ingefær, finhakket
2 båter hvitløk
1 ts mild chilipulver
2 ts paprikapulver
1½ kylling i biter uten skinn
2½ dl yoghurt naturell
salt

Fremgangsmåte

Varm ghee eller olje i en gryte. Ha i løk, pepper, kardemomme og kanel, stek til løken er myk og gyllen. Tilsett ingefær, hvitløk og chili- og paprikapulver. Rørestek i 2 minutter.

Legg i kyllingbitene, og stek dem til de er pent brune på alle sider. Rør inn yoghurt, en skje om gangen. Legg på lokk, og la kyllingen trekke på svak varme i 30 minutter eller til den er mør. Smak til med salt.

Serveres med ris, nan brød og grønnsaker.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen