Dagens rett

Kinesiskinspirert kylling i wok

Wokretter er både enkle og raske å tilberede. I tillegg er det magert kjøtt, så dersom du har spist mye godt i sommer er dette godsaker for kroppen.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kinesiskinspirert kylling i wok

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

45 minutter

Ingredienser

6 kyllingfileter i strimler
2 båter finhakket hvitløk
2 ts finhakket frisk ingefær
1 rød, finhakket chili
2 poser woksaus
1 squash
1 rød paprika
1 boks minimais
½ brokkoli
2 pakker nudler
2 ss olje til steking
1 ts nykvernet pepper

Fremgangsmåte

Bland kyllingstrimler, hvitløk, ingefær og chili med woksaus. Mariner i ca. ½ time mens du klargjør de andre ingrediensene til woken. 

Skjær rød løk i ringer, squash i skiver, paprika og brokkoli i biter. Kok nudlene etter anvisningen på pakken.

Ta kjøttet ut av marinaden og fres kjøttet raskt (2-3 minutter) i olje på sterk varme i en panne. Ta ut kjøttet og fres grønnsakene.
 
Bland de stekte kyllingstrimlene og nudler forsiktig i til slutt.
 
Tilsett marinaden og smak til med pepper og eventuelt salt.
 

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen