Kokekurs 10. mars - Bli med på en fransk, kulinarisk aften

Nå kan du sammen med likesinnede være med på å tilberede din egen femretters franskinspirerte meny og få den servert sammen med utvalgte viner og deilig tilbehør. En utmerket måte å belønne seg selv eller bedriftens ansatte.

Ved ankomst serveres deg en aperitiff mens vi deler ut kokkejakker og fordeler oppgaver. Det serveres også en liten appetittvekker fra grillen og vi sørger for at det er vin i glassene hele tiden.

I felleskap tilbereder vi en herlig 5 retters franskinspirert meny. Deretter nyter vi fellesskap rettene med utvalgte viner. Under middagen vil det bli gitt en innføring i vin og vilt. Vi runder det hele av med kaffe og likør/armagnac. Alle deltagere får oppskrifter og smakskjema for viner.

MENU TOUR DE FRANCE
*
Pousse rapier, armagnaclikør med musserende vin
Apetizer, Bayonneskinke, Scampi Provencale, Saucisson d'Agneau
*
Andeleverflan med Armagnacsaus,
sesongens salat og trøffeldressing
Domaine du Tariquet Cotes de Gascogne Late Harvest
**
Havabbor med Provencalske grønnsaker,
safransaus og olivenpesto
Château d'Aqueria 2001, Rose Tavel
***
Basilikumsorbét med Marc de Provence
****
Perlehønebryst med sneglefrikassé a la Beaune.
Saus av Crème de Cassis, maissoufle
Pinot Noir Reserve 1998, Henri de Villamont
*****
Sjokoladedessert fra Banyuls med mandarinsorbét,
friske frukter og banyulssaus
Banyuls Cuvée Leon Parcé 1999 - Domaine de la Rectorie
*
Kaffe med Armagnac Hors d'Age 20 år - Marcel Trepout

Mannen bak restauranthuset d'Artagnan, mesterkokken Freddie Nielsen, veileder oss gjennom kvelden.

Nielsen har innredet et av Oslos fineste kurs- og konferansekjøkken:
170 kvadratmeter moderne designerkjøkken (Cittéro) med sitteplass til 20 personer rundt et elegant langbord. I tillegg til de eksklusive matlagningsfasilitetene er lokalet utstyrt med alle nødvendige konferansehjelpemidler, inklusive avansert AV- og datautstyr (selvsagt med internett-tilgang og bredbåndtilknytning).
 

Arrangementet er dessverre avlyst.

Tid: 10. mars 2004 kl. 18.00
Tema: Fransk Kulinarisk Aften
Pris: kroner 1700 inkl. mva
Sted: Musketeren (d'Artagnan)
Øvre Slottsgt. 16, 0157 Oslo.

Ring Apéritif på 902 04 834 dersom du ikke finner frem.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 100304 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 05.03.04 kl. 23:59 refunderer vi ikke hele deltakeravgiften.

NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.

Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Forsiden akkurat nå

Til toppen