Bransje

Kokker og artister gikk sammen mot kreft

Sentralen var adresse for tidenes felles innsats mot kreft.

Da det ble kjent at utsiktene for kreftrammete Karla Siverts, kjøkkensjef på Smalhans og deltaker i Kokkenes Kamp, var dårlige, tok bransjekolleger affære. De gikk sammen om å lage en middag hvor inntektene skal gå til et legat som opprettes i Karlas navn. 

Det gjør også inntektene fra konserten som finner sted samme dag og sted, nemlig på Sentralen, førstkommende søndag, 29. mai.

Middagen starter kl 16 og konserten kl 18. Middagen koster kr 3000 men er en unik mulighet til å smake maten til noen av landets aller mest profilerte kokker og matleverandører. Konserten koster fra kroner 200 og oppover, avhengig av hvor gavmild deltakeren er.

Opprinnelig var dette en innsamlingsaksjon for at Karla skulle få kostbar immunterapi, men siden slik terapi ikke ville hjelpe, er hun ifølge Facebook-siden for eventet glad for at andre i samme situasjon som hun og hennes familie har vært i, kan få hjelp.

Bestill bord her

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen