Dagens rett

Koteletter med oliven- og kaperspasta

Dette er perfekt hverdagsmat, smakfullt og raskt å lage, og koteletter er hele familiens favoritt.

Ikke nok med at denne retten er full av spennende smaker som lar tankene fly til sommerens Italia-tur, men svinekjøtt er dessuten noe av det magreste kjøttet du kan spise.
 
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Koteletter med oliven - og kaperspasta

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

4 svinekoteletter
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss margarin eller olje til steking
2 tomater
1 dl sorte oliven
1 dl kapers med stilk
250 g aspargesbønner
300 g pasta

Fremgangsmåte

Skjær tomatene i båter, ta bort kjernen og finhakk resten. Bland dem med oliven og kapers.

Kok pasta etter anvisning på pakken. Kok bønnene møre i lettsaltet vann.

Krydre kotelettene og stek dem raskt på sterk varme, 2 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i ca. 2-3 minutter på hver side.

Bland tomatblandingen sammen med pasta og bønner.

Se flere oppskrifter på koteletter her

Apéritifs store pastaguide finner du her

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen