Dagens rett

Kveite og rekespyd

Grilling er moro, og her kommer en ny spenstig grillrett - denne gangen med sjøens delikate råvarer som tema.

Har du ikke rukket å grille enda denne helgen, er det ingen grunn til panikk - godværet ser ut til å holde seg!
 
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kveite og rekespyd for grillen

Antall porsjoner

4

Ingredienser

500 g kveitefilet
1 ss pesto
4 skiver bacon
1 ss salt
12 reker
½ slangeagurk
3 ss olivenolje
2 ts dijonsennep

Fremgangsmåte

Kutt kveitefileten i store terninger. Rull fisketerningene i salt og la dem trekke i ca. 20 minutter. Skyll og tørk fisken og pensle den med pesto. Rull bacon rundt fisken. Rens rekene.

Del agurken langsetter, skrap ut frøene og skjær den så i tykke skiver. Træ fisk, reker og agurk vekselvis på spyd.

Rør sammen olje og sennep og pensle det på spydene. Stek dem på grill i ca. 6 minutter, snu dem ofte.

Server spydene med couscous eller en god potetsalat til.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen