Dagens rett

Kylling- og aspargestallerken

Kylling og asparges er en gudeskapt kombinasjon. Masse deilig salat, olivenolje. Det er nesten som om sommeren er kommet! Topp det hele med flott hvitvin i glasset.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kylling- og aspargestallerken

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Blandet salat av Lollo rosso, ekeblad og ruccola
1 bunt frisk grønn asparges
4 kyllingfileter
2 epler i biter
4 soltørkede tomater, snittet
2 ss god olje
2 ss hvitvinseddik

Fremgangsmåte

Vask, rist og bland salaten og anrett den på tallerkener.

Forvell aspargesen i 1 minutt - avkjøl.

Stek kyllingfiletene, avkjøl noe og skjær i strimler. Skjær aspargesen litt på skrå før de danderes på salaten. Ha på resten av ingrediensene. Bland olje, eddik og soltørkede tomater og ha dette over salaten rett før servering.

Server gjerne med ferskt brød.

Sendt inn av

Foto: Bengt Wilson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen