Dagens rett

Kyllingfilet på rotgrønnsaker

Saftig, magert og utrolig velsmakende - ikke rart at kylling er en favoritt på kjøkkenet. Prøv denne herlige retten.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kyllingfilet på rotgrønnsaker

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 kyllingfileter
salt og pepper
3 gulrøtter
1 liten sellerirot
½ kålrot
100 g sukkererter
1 ts salt
½ ts pepper
2 dl vann
2 ss maisenna
2 ss smør
2 ss finhakket timian

Fremgangsmåte

Stek kyllingfiletene på middels varme i 3-4 minutter på hver side, dryss på salt og pepper.
 
Vask og skrell grønnsakene og del dem i terninger (ca. 1 x 1 cm). Skjær sukkerertene i strimler. Kok grønnsakene i lettsaltet vann til de er møre.
 
Rør ut maisennamelet i ½ dl kaldt vann, og hell det i den kokende grønnsakskraften. Ha i smør og smak stuingen til med pepper. Dryss over finhakket timian.
 
Server kyllingfiletene sammen med stuingen og kokte eller stekte poteter.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen