Lær å lage ekte indisk curry – Matkurs 2. mars

Nå kan også du bli en mester med det indiske kjøkkens kanskje aller mest populære og smakfulle retter, nemlig curry. 

Apéritifs Matkurs er unike og populære. Ikke uten grunn. Dette matkurset må du få med deg for her lærer du alle metodene og fremgangsmåtene for å lage autentisk curry fra det indiske kjøkken.

Og den som skal lære deg kunsten er den indiske mateksperten Niru Kumra. Hun gir deg en innføring i kveldens oppskrifter og ingredienser, og du lærer om de spennende krydderne som hører til det indiske kjøkken. Videre er du selv med og lager utsøkt curry.

Se alle de andre spennende indiske matkursene du kan gå på

Gjennom dette kurset vil du lage en lekker curryrett basert på kylling. Du lærer også hvordan du lager den perfekte currysaus, som du ville fått den i Punjab. I tillegg er du med og lager raita, naanbrød og basmatiris som tilbehør til de ulike rettene. 

Avslutningsvis får du servert et deilig måltid på ekte indisk vis hvor du lærer å spise uten kniv og gaffel.

Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage de lekreste retter fra det indiske kjøkken og imponere alle i omgangskretsen.

Dette får du oppleve: Deltagende matkurs med Niru Kumra fra Masalamagic, indisk matekspert.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering : Ja - kurset avsluttes med et deilig måltid.
Kursavgiften dekker: Se detaljert oversikt nedenfor.

Dato og tid:  Mandag 2. mars 2015, kl. 18.00 - ca. 22.00.
Pris: Kroner 1295 pr. person.
Sted:  Masalamagic, Helgesensgate 73b, 0653 Oslo.

OBS: Kun 12 plasser.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist:  18.02.15
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til  kurs@aperitif.no .
Les de komplette vilkårene for kjøp  av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål?  Send en mail .

Kursavgiften dekker følgende:

• Deltakende matkurs (ca. 4 timer)
• Foredrag og veiledning
• Råvarene under kurset
• Avslutningsmåltid
• Lån av forkle og utstyr under kurset
• Kurskompendium


Alle matkursene finner du her

Forsiden akkurat nå

Til toppen