Laget landets beste akevittdrink

Gud, hvor godt det smakte, jublet Halvor Heuch.

Med sin «Ibsen's Street» vant Henrik Jakobsen lovord og førsteplass i Arcus' og Icebars drink-konkurranse med fokus på akevitt. Bartenderen fra The Sense vant foran ni finalister som alle stilte med akevittbaserte drinker, skriver Hotellmagasinet.

Konkurransen ble arrangert for å fremme bruk av akevitten i andre sammenhenger enn de strengt tradisjonelle, og juryleder og akevittnestor Halvor Heuch skrøt av standarden på finalistene. Han minnet om at en god drink skal vise til brennevinet den er laget av, og hadde følgende kommentar til vinnerdrinken:

- Gud, hvor godt det smakte med godt brennevin som akevitt, ikke bare lime.

I juryen satt også Thomas B. Nilsen fra Kulinarisk Akademi, Monica Berg fra Icebar og Silje Takle fra Norsk Bartender Forening.
Halvor Skiftun Digernes fra Fuglen Cocktailbar tok andreplassen, mens tredjeplassen ble tildelt Fredrik Sandin, også han fra The Sense.

Forsiden akkurat nå

Til toppen