Dagens rett

Mafaldine med bacon og asparges

En spennende pastarett serveres deg i dag. Som også matches av et deilig drikke, for det er nemlig en italiensk musserende som skal følge denne rike retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Mafaldine med bacon og asparges

Ingredienser

350 g Mafaldine La Collezione Barilla
1 knippe fersk asparges
60 g bacon
30 g smør
1 hakket løk
1½ dl vispet kremfløte
5 ss revet parmesanost
1 klype bergmynte
salt og nykvernet pepper

Fremgangsmåte

Brun den hakkede løken i smør, tilsett bacon i strimler og stek det i panne i ca. 3 minutter.

Vask aspargesen og skjær knoppene av stilken. Spar på knoppene! Skjær stilkene i biter, legg dem i pannen og hell over litt vann. La det koke til aspargesen er gjennommyk, ca 6 minutter.Tilsett kremfløten og kok ytterligere 5 minutter, smak til med salt og pepper.

Kok opp 4 liter vann, tilsett 2 ss salt og kok Mafaldine i 9 minutter. Hell av vannet og bland med sausen. Smak til med litt bergmynte. Ved behov kan sausen spes ut med litt kokevann fra pastaen. Rett før maten serveres, skal aspargesknoppene koke 1-2 minutter i saltet vann.

Dekorer maten med de kokte aspargesknoppene og revet parmesanost.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen