Matkurs og vinkurs

Vinkurs 4. juni i Oslo

Møt en stjerneprodusent fra Østerrike som lager ekstra lagringsdyktige viner. Du får smake noen virkelige godbiter

Møt en stjerneprodusent fra Østerrike som lager ekstra lagringsdyktige viner. Du får smake noen virkelige godbiter

Hvis du ikke visste at østerrikske hvitviner kan lagres lenge, får du virkelig muligheten til å bli overbevist på denne smakingen av i alt 10 viner.
Julie Helene Amundsen
01 April 2018 - 02:40


Weingut Allram er en vingård i hjertet av regionen Kamptal i Østerrike. Familien Allram/Haas følger en veldig økologisk og naturlig tilnærming til det å lage vin. Det er kombinasjonen av jordsmonn og arbeidet som gjøres ute i vinmarken som sammen med selve årgangen, skal definere den ferdige vinen. Allram er i tillegg en av de mest anerkjente produsentene fra Østerrike. 

Se hva Apéritif mener om Allrams viner

 

Fra og med 2015-årgangen er det den nye generasjonen som har ansvaret for vinene til Allram. Derfor er det ekstra spennende at det er Lorenz Haas selv som kommer og forteller oss om vinområdet Kamptal. Lorenz legger stor vekt på å bygge videre på den fantastiske kvaliteten vinene deres har hatt i en årrekke. Samtidig er han opptatt med å innføre sine egne tanker og metoder for å sette sitt preg på vinene. 

Les mer om Allram her

Du vil få smake en stort utvalg av Allram sine viner som er tilgjengelige i Norge, samt er par spennende viner som Lorenz ønsker å vise i eldre årganger.

Gå ikke glipp av denne fantastiske smakingen. Ta med deg venner, familie, din kjære, eller kanskje en vininteressert kollega?

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Dagens rett

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt

Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her