Norsk hotellsølv i Yrkes-EM

Nå vil resepsjonisten Benjamin Hallerud til VM.

Han fikk mange utfordringer i sin «hotellresepsjon» under helgens Yrkes-EM i Belgia, men Benjamin Hallerud taklet både en fødende kvinne, en bombetrussel og ulike typer hotellgjester med bravur. Det holdt til sølv for den unge resepsjonisten, som til daglig jobber ved hovedkontoret til Thon Hotels i Oslo.

– Jeg er så utrolig glad. Følelsen har vært god, og alt fungerte som planlagt. Det er stort å få medalje, men for meg er poengsummen på 520 poeng nesten viktigere. Det forteller om hvor jeg står rent faglig. Jeg vet hva jeg kan, og får dette bekreftet nå, sier Hallerud i en pressemeling fra Worldskills Norway.

LES OGSÅ: Norge til Yrkes-EM med kokk, servitør og resepsjonist

Intense og slitsomme konkurransedager i Yrkes-EM skremmer ham ikke fra å stille i konkurranse igjen.

– Tenk å få være med i VM! Det ville være helt rått å få konkurrere mot deltakere fra USA og Asia. De er mer like oss i de nordiske landene. Sør-europeiske land har en annen standard og kultur, sier Hallerud.

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen