Ny medlem av Délice

Rogaland fylkeskommune er ny medlem av det internasjonale nettverket for kokekunst, Délice.

Rogaland fylkeskommune tegnet denne uken medlemskap i Délice - det verdensomspennende nettverket for "Good Food Cities".
 
Medlemskapet ble tegnet i forbindelse med kokkemesterskapet Bocuse d'Or Europe i Stavanger denne uken.
 
Kulinarisk kultur
Visjonen til Délice er å ivareta kulinarisk kultur og fremme kokekunsten i medlemsbyene.
 
Det legges vekt på kunnskapsdeling og temabaserte erfaringsutvekslinger mellom kokker, lærere og læringer.
 
Femten medlemmer
Medlemmene er Barcelona, Birmingham, Brussel, Guangzhou, Genoa, Gøteborg, Lausanne, Leipzig, Lyon, Madrid, Milan, Montreal, Riga og Saint Louis.
 
Rogaland fylkeskommune blir med som medlem nummer 15.

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen