Ny Ultra "stjeler" kokker

Når Ultra åpner butikk på Lade i Trondheim betyr det at enda flere kokker og fagfolk forlater bransjen.

Butikksjefen for den nye Ultra-butikken heter Mads Kristian Laugsand. Det er åpenbart at han ønsker å lage en butikk utenom det vanlige.
 
Stor butikk
Dagligvarebutikken blir på 2 500 kvadratmeter, tar sikte på å bli Trondheims beste på ferskvarer og skal ha 20 000 varer i utvalg.
 
Laugsand har ansatt tre bakere fra Rosenborg bakeri, med tilsammen 50 års erfaring.
 
Tar med seg folk
Ferskvaresjefen kommer fra jobben som kjøkkensjef ved Selbusjøen hotell. Og som om ikke det er nok: han tar med seg mange med både kokke- og ferskvarebakgrunn, skriver adressa.no.
 
Dermed bekreftes trenden  vi har skrevet om tidligere. Stadig flere kokker flykter fra bransjen.

Forsiden akkurat nå

Til toppen