Nytt Stordalen-hotell åpnet på Fornebu

Quality Hotel Expo det første av to nye Fornebu-hoteller som åpner i 2012.

Det nye Quality-hotellet ligger vegg i vegg med Akers nye kontor og opplevelsessenter.

Hotellet har 301 rom, inkludert 20 som er tilrettelagt for langtidsleie. Det har også et konferanseområde på 1000 kvadratmeter og en restaurant, Brasserie X, med plass til 250 gjester. I tillegg har hotellet en uteservering med plass til 150 mennesker.

– Det blir spennende å være med på dette. Vi har stort fokus på mat og kvalitet, sier assisterende kjøkkensjef Kristian Bølgen Rykkinn til budstikka.no.

Han styrer restauranten sammen med kjøkkensjef Scott Ferguson. I tillegg skal Quality Hotel Expo drifte Aker Solutions personalrestaurant.

LES OGSÅ: Åpner hotell til 1,3 milliarder

Bygget er innredet av interiørarkitekt Nikki Butenschön etter konseptet «Midt i naturen». Naturen bringes inn ved hjelp av trær og grønne vegger. For øvrig domineres hotellet av hvite og rene linjer i kombinasjon med røffe elementer i tre, skriver budstikka.no.

LES OGSÅ: Bruker audition ved ansettelser

Senere i år åpner Scandic et nytt hotell på Fornebu.

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen