Økologisk Mørelaks med Spesialitet-status

Røkt økologisk laks fra Sunnmøre Røykeri i Sjøholt på Sunnmøre er godkjent som ny norsk matspesialitet.

De gamle røyketradisjonene på Sunnmøre blir holdt i hevd. Nå har Sunnmøre Røykeri AS på Sjøholdt i Ørskog kommune fått godkjenning fra KSL Matmerk for bruk av Spesialitet-merket på et av sine produkter; Røykt Økologisk Laks.
 
Det er første gang økologisk laks blir produsert og omsatt i en slik skala.
 
Smaker mer
Ifølge kokk Lars Barmen smaker det mer av den økologiske laksen enn annen laks.
 
140 godkjent
Nærmere 140 norske matprodukter er i dag godkjent for bruk av Spesialitet-merket og beskyttede betegnelser. Spesialitet-merket blir gitt norske matprodukter som oppfyller egne kvalitets- og spesialitetskrav.

Forsiden akkurat nå

Til toppen