På to dager lærer du de viktigste konditorknepene – Matkurs 24. og 25. februar i Oslo

Gjennom denne todagers konditorskolen lærer du å lage perfekte desserter og kaker av Norges beste dessertkokker.

Apéritifs Matkurs er unike og populære. Ikke uten grunn. Og vår todagers konditorskole er intet unntak. Her lærer du alt om de forskjellige fremgangsmåtene og metodene profesjonelle konditorer bruker for å lage de lekreste desserter og kaker.

I løpet av dette kurset lærer du å lage klassiske og spennende desserter og kaker på en moderne måte. Du undervises i grunnleggende teknikker og metoder, og du er selv med å lage søtsakene sammen med landets beste dessertkokker.

På dette kurset går vi gjennom følgende temaer:
- Desserter
- Kaker
- Bunner
- Kremer
- Mousser
- Glasur
- Pynt og dekor 

Det vil bli smaksprøver underveis i kurset. Og noen av mesterverkene du har laget pakkes fint inn, slik at du kan overraske familie eller venner når du kommer hjem.

Vi kan love deg at etter dette kurset kan du trylle frem innbydende og fantastiske desserter og kaker - og imponere alle i omgangskretsen.

Husk at desserten er måltidets høydepunkt!

Dette får du oppleve: Deltagende matkurs med Norges beste dessertkokker ved Sverre Sætre konditori.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering : Ja - enkel servering ved kursstart, og smaksprøver underveis i kurset.
Kursavgiften dekker: Se detaljert oversikt nedenfor.

Dato og tid: Tirsdag 24. februar og onsdag 25. februar 2015, begge dager kl. 17.00 - ca. 21.00.
Pris: Kroner 2350 pr. person.
Sted: Sverre Sætre konditori, Niels Juels gate 70B (inngang Briskebyveien), 0259 Oslo.
OBS: Kun 14 plasser.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist:  12.02.15
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til  kurs@aperitif.no .
Les de komplette vilkårene for kjøp  av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål?  Send en mail .

Kursavgiften dekker følgende:

• Deltakende matkurs (Totalt ca. 8 timer)
• Foredrag og veiledning av kokker
• Smaksprøver under kurset
• Råvarene under kurset
• Lån av forkle og utstyr under kurset
• Desserter med hjem etter kurset
• Forfriskninger ved kursstart
• Kurskompendium

Sverre Sætre Konditori

Dette spennende matkurset blir ledet av Sverre Sætre og hans team ved Sverre Sætre konditori. Sverre har gull i kokke-OL og VM med det norske kokkelandslaget på CV'en. Sverre har utgitt flere premierte kokebøker om sjokolade, søte kaker og baking - og blir regnet som landets fremste innenfor sitt fag.

Alle matkursene finner du her

Forsiden akkurat nå

Til toppen