Dagens rett

Persillebakt torskefilet

Kritthvit torsk med smakfullt tilbehør gjør denne lørdagsmiddagen til et festmåltid.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Persillebakt torskefilet med pasta al pomodoro

Antall porsjoner

4

Ingredienser

600 g torskefilet
 
1 dl persille, hakket
2 fedd hvitløk
2 skiver loff uten skorpe
4 ss smør
1 egg
Salt og pepper
 
4 porsjoner pastaskruer
1 glass tomatsaus
 
400 g friske grønnsaker, f.eks. asparges, romanesco, klasetomater
1 sitron
Basilikum, frisk til pynt

Fremgangsmåte

Miks sammen persille, hvitløk, loff, smør og egg i en foodprosessor. Smak til med salt og pepper.

Legg fisken i ildfast form med persillemassen oppå. Stek i ovn på 200 grader i ca 20 min.

Kok pasta som anvist på pakken. Varm opp tomatsausen og vend i pastaen.

Kok grønnsaker i godt saltet vann. Del opp sitronen i båter og servér til. Pynt med friske urter.

Tips: Det går fint å bruke torskeblokk fra frysedisken, men tin den før du skal bruke den. Da blir tillagingstiden kortere og fisken blir saftigere.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen