Roser i glasset

Den voldsomme og til tider svært parfymerte gewürztraminer er ikke alles favoritt. Det finnes imidlertid løsninger for den som vegrer seg mot roseduft i glasset.
Aase E. Jacobsen
14 September 2006 - 09:01

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Aase JacobsenFoto: Eva Brænd

Alsace-produsentene Léon Beyer og Anne-Marie Schmitt lager gewürztraminere som er enten komplekse uten å være overmektige eller elegant og slanke uten å miste særpreget. Dette er dessuten utgaver som gjør seg veldig godt på matbordet.

Men det er ikke bare gewürztraminer som kommer fra disse hendene. Også rieslingene tilfredsstiller den mest kresne. Her er godbiter til et helt måltid.

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag, altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis.
Dersom du allerede er abonnent på Ukens vin (før 06.09.06) vil du automatisk også motta godbiter i pollisten. Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Rett og slett en utrolig god hvitvin for 149,90
+
Ukens vin

Rett og slett en utrolig god hvitvin for 149,90

Den er dessuten rimeligere i Norge enn andre markeder, og tipp topp følge til sesongens sjømat.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Sensasjonell Michelin-stjernehøst for Norge - dette spiser du på den nye trestjerneren RE-NAA
+

Sensasjonell Michelin-stjernehøst for Norge - dette spiser du på den nye trestjerneren RE-NAA

Aldri har det haglet så mange stjerner på en gang: Tre til RE-NAA, to til Kontrast, en hver til Iris, Bar Amour og Hermetikken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Har du gode pølser, er det ikke mer enn denne hvitløksausen og noen asparges fra grillen som trengs for høy snadderfaktor
Dagens rett

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nå er makrellen perfekt for helgrilling
Dagens rett
Grillet makrell med foliebakte poteter appelsin- og vannmelonsalat

Nå er makrellen perfekt for helgrilling

I denne oppskriften har den fått en lett eksotisk krydring samt syrlig og fruktig tilbehør.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Rett og slett en utrolig god hvitvin for 149,90
+
Ukens vin

Rett og slett en utrolig god hvitvin for 149,90

Den er dessuten rimeligere i Norge enn andre markeder, og tipp topp følge til sesongens sjømat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Sensasjonell Michelin-stjernehøst for Norge - dette spiser du på den nye trestjerneren RE-NAA
+

Sensasjonell Michelin-stjernehøst for Norge - dette spiser du på den nye trestjerneren RE-NAA

Aldri har det haglet så mange stjerner på en gang: Tre til RE-NAA, to til Kontrast, en hver til Iris, Bar Amour og Hermetikken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

By på en lekker salat med stekt laks på toppen
Dagens rett

By på en lekker salat med stekt laks på toppen

Laks og grapefrukt er en veldig god kombinasjon og da er det vanskelig å komme unna sauvignon blanc i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Se alt du kan lage med rabarbra
Guide
Oppskrifter rabarbra

Se alt du kan lage med rabarbra

Rabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Har du gode pølser, er det ikke mer enn denne hvitløksausen og noen asparges fra grillen som trengs for høy snadderfaktor
Dagens rett
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her