Satser millioner på kultursenter

«Norges største privatfinansierte kultursatsing» åpner på Jessheim.

Noen få kilometer fra Norges hovedflyplass, midt i Jessheim, åpner syvende generasjon på gården Døhlen fredag 11. november kultursenteret Sundbytunet.

Med utgangspunkt i lokale tradisjoner ønsker gründer og eier Kjersti Romsaas Sundby å forene mat- og drikkekultur, håndverk og opplevelser på senterets egen amfiscene.

Sundby omtaler i en pressemelding senteret som Norges største privatfinansierte kultursatsing, og oppgir at det er satset «flere titalls millioner» på senteret.

Restauranten Smaken av Sundbytunet har plass til 70 gjester, og i kjøkkenet skal det lages tradisjonell gårdsmat med moderne innslag, basert på kortreiste råvarer.

Under restauranten brygger senteret også sitt eget øl i ligger Bryggerikjelleren, opplyser Sundby, som har kjøkkensjef Geir S. Kilen, brygger Frank Werme og bakerne Erlend Løken Volden og Per Ivar Høgden med på laget.

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen