Selger «hele» utelivet

Utelivskonge på Jessheim selger livsverket.

Utestedene Gartneriet, Kisa-puben og Tante Sofie på Jessheim er til salgs. Det er André Skogsrud (32) som selger selskapet Jessheim Restauranthus for i underkant av tre millioner kroner.

– Jeg begynner å bli sliten av å drive alt alene. I utgangspunktet søker jeg etter en partner som kan drive dette sammen med meg. Det er også et alternativ å selge seg helt ut, sier eier Skogsrud til Romerikes Blad. Han startet opp i utelivsbransjen for tolv år siden.

De tre virksomhetene ligger i Jessheim Storsenter, er knyttet sammen i en leiekontrakt og ett aksjeselskap, men er likevel uavhengige av hverandre. 28 ansatte er tilknyttet Jessheim Restaurantdrift AS. Disse fordeler seg på åtte årsverk totalt.

Samtidig er enda et utested til salgs i distriket. Skipper’n Pub åpnet dørene i Sundet i oktober i fjor. Ti måneder etter er utestedet til salgs for 650.000 kroner.

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen