Dagens rett

Skinkebiff med rødkål

Denne lynraske hverdagsretten gir deg en skikkelig forsmak på julas ribbefest, bare mye raskere.

Vi er på full fart inn i juletida, og med denne deilige retten kan du tjuvstarte på julematen.
 
 
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Skinkebiff med rødkål

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 skinkebiffer
2 ss margarin /olje til steking
1 ts salt
½ ts pepper
2 grønne epler
1 pakke rødkål
8 tørkete aprikoser
1 pose sjysaus eller brun saus

Fremgangsmåte

Varm rødkålen etter anvisning på pakken.

Ta ut kjernehuset av eplene og del dem i ringer. Stek dem pent gylne på begge sider i olje og legg til side. Lag saus fra pose.

Krydre skinkebiffene og stek dem ca. 2 minutter på hver side. La de ettersteke på svak varme et par minutter.

Server skinkebiffene med epleskiver, rødkål og aprikoser. Kokte poteter og sjysaus smaker godt til.

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen