Skuffet over skjenkekutt

Ledelsen ved Quality Skjærgården i Langesund er bekymret etter kommunestyrets skjenkevedtak.

Kommunestyret kom torsdag frem til at den nye skjenketiden i Bamble er til klokken 02.00 i helgene, og klokken 01.00 i uken.
 
Halv time
Det betyr en innskjerping på en halv time fra dagens bestemmelser. Vedtaket gjør også at Bamble er den første kommunen i Grenland som vedtar en innskjerpet skjenketid.
 
- Finanskrisen gjør at det er tyngre å selge hotellet allerede. Med kortere skjenketid vil det bli enda vanskeligere, sier salgssjef Lena Jørgensen.
 
Stor konkurranse
Hotellsjef Atle Isaksen sier at Quality Skjærgården ikke ser på Grenland som sitt eneste konkurranseområde.
 
- Vi konkurrerer med hoteller hele landet rundt. For oss er det av avgjørende betydning at vi har de samme konkurranserammene som resten av Norge. Kommer det på plass et regelverk som gjelder for hele landet, har vi ikke noe problem med det, men dette vedtaket vil begrense våre muligheter sier han.
 
Lena Jørgensen kan ikke garantere at det fortsatt vil være plass til alle ansatte etter dette vedtaket, skriver Porsgrunn Dagblad.

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen