Dagens rett

Slike pannekaker har du ikke smakt før

Her får du oppskriften på knallgode maispannekaker med sprøstekt bacon.

Fersk mais er fantastisk godt. Dessverre er maissesongen kort, så det gjelder å bruke godsakene mest mulig mens man har sjansen.

Dersom du ikke skulle få tak i fersk mais, kan du godt bruke vakumpakket eller hermetisk mais.

Les mer om mais her

Mer lyst på vanlige pannekaker? Se oppskrifter her

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Maispannekaker med bacon

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

1½ dl maismel
½ ts salt
½ ts kvernet pepper
4 egg
½ dl melk
6 dl eller ca. 300 g maiskorn
2 ss revet parmesan
2 ss hakket persille
1 pg tørrsaltet bacon

Fremgangsmåte

Bland sammen mel, salt, pepper, egg og melk til en glatt røre. Tilsett mais, ost og persille.

La røren hvile i 15 minutter og stek små pannekaker. Server med sprøstekt bacon og stekte tomater ved siden av.

Sendt inn av

Foto: Eva Brænd

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen