Smak av kysten satser

Smak av kysten satser videre på sjømat. Målet er at omsetningen av sjømatprodukter skal øke med fem prosent i medlemsbedriftene.

Hele 28 utvalgte spisesteder fra Hordaland, Sogn og fjordane og Rogaland, utgjør det kulinariske nettverket Smak av kysten. Hver av dem gir sjømat en æresplass på sin meny
 
Kvalitetsstempel
Spisestedene er valgt ut med bakgrunn i deres evne og vilje til å satse på sjømat.
 
Smak av kysten er et kvalitetsstempel, og hvert eneste ledd er viktig:
 
Sertifiseres
Medlemsbedriftene blir sertifisert gjennom et kunnskapsprogram over fire dager med fokus på kvalitet, sesong, ernæring, menyutvikling og historiefortelling.
 
Programmet er utviklet av Norsk Sjømatsenter i samarbeid med sjømatleverandørene. Ledelse, kjøkkensjefer, kokker og servitører fra medlemsbedriftene deltar aktivt på programmet.
 
Lang erfaring
Smak av kysten administreres av Norsk Sjømatsenter som har mange års erfaring fra næringsrettet nettverksbygging og kunnskaps- og opplæringsaktiviteter for blant annet hotell- og restaurantmarkedet.

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen