Matkurs og vinkurs

Vinsmaking 5. september i Oslo

Smak noen av Riojas mest lagringsdyktige viner fra topprodusent

Smak noen av Riojas mest lagringsdyktige viner fra topprodusent

Her får du en unik sjanse til å smake flere toppviner i ulike årganger fra en av Riojas beste produsenter, CVNE
01 Juni 2022 - 14:02

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet. Se rabatten i billettskjemaet nederst.

Cune er å regne som en av Riojas, og Spanias aller mest kjente produsenter, og det er ikke uten grunn. De har produsert viner av svært høy kvalitet helt siden 1879. I dag eier de hele 545 hektar med vinmark trygt plassert i de svært ettertraktede områdene mellom Rioja Alta og Rioja Alavesa.

DSCF4223.jpg [14.05 MB]
Drueinnhøstning hos Cune

Vinhuset har i alle år vært kjent for sitt fokus på kvalitet i alle ledd, og deres kombinasjon av tradisjonell vinifikasjon med innovative metoder har bidratt til husets status som en av stjernene fra Rioja. Vinene er også kjent for å være svært lagringsdyktige i riktige årganger.

Les hva Apèritif mener om Cunes viner

IMG_2818.JPG [2.14 MB]
Gamle viner i kjelleren til Cune

Morgan Da Cuhna som er Cunes Export Manager kommer til Norge for å vise fram vinene sine. Han har med seg en ekstra spennende vin som ikke er lett å få tak i lenger, nemlig Cune sin Imperial Gran Reserva fra 2010 som er kjent som en av Riojas beste årganger. I tillegg får du smake alle vinstiler fra huset, musserende, hvitvin, rosévin og forskjellig rødviner i forskjellige årganger.

Kveldens viner. Endringer kan forekomme.
Kveldens viner. Endringer kan forekomme.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Dagens rett

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt

Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her