Dagens rett

Spekemat med spinat og fetaost

Norsk spekemat er utrolig godt, og dagens rett er basert på denne delikatessen. To deilige drikkeforslag følger med.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Spekemat med spinat og fetaost

Antall porsjoner

2

Ingredienser

1 pk. fersk spinat
2 dl frosne erter eller ferske sukkererter
½ glass fetaost i biter
10-12 skiver spekemat, f.eks. fenalår, spekeskinke eller spekepølse
 
Dressing:
1 ss sitronsaft
3 ss olivenolje
½ ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte

Rens og vask spinaten godt. Tin eventuelt frosne erter. Rist spekematen lett i varm panne til den får en sprø konsistens. Lag dressing ved å blande sammen alle ingrediensene. Bland sammen spinat, erter og spekemat og legg fetaost på toppen. Drypp dressingen over.
 
Server med brød.
 
Tips
Spinaten kan byttes ut med annen grønn salat. Stekt spekemat bør legges på tørkepapir før bruk.

Sendt inn av

Foto: Morten Brun

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen