Starter storkjøkken

Kokkene Marit Larsen og Olaug Iren Utjbo starter en servicebedrift med både lunsjbar og cateringtjenester i Ryfylke.

Sandvik blir kjøkkensjef mens Utjbo blir daglig leder. Med seg på laget får de Marit Larsen, som skal fungere som mentor.
 
Starter i april
Planen er å starte driften i april, men det er jobbing i lokalene allerede.
 
Navnet på bedriften er også klart, men det er hemmelig inntil videre.
 
- Det er ingen begrensninger på bestilling. Vi leverer til store og små anledninger, enten det handler om glede eller sorg, sier Larsen til Suldalsposten.
 
Sju dager i uken
Kjøkkenet skal holde åpent sju dager i uken. Siden de nå er tre stykker som har slått seg sammen, er det mulig å drive med både cafe og cateringtjenester.
 
Kvinnene skal blant annet satse sterkt på lokalmat fra Ryfylke

Forsiden akkurat nå

Til toppen