Dagens rett

Steinbiff med løk

Biff av steinbit antar vi skal få tennene til å løpe i vann for en del av oss. Denne helgen er således intet unntak når deilige fiskemåltider skal anbefales. Portugisisk hvitvin anbefales!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Steinbiff med løk

Antall porsjoner

4

Ingredienser

600 g steinbitfilet uten bein
salt og pepper
1 ss olje eller klaret smør til steking
revet skall av ¼  sitron
karamellisert løk
2 middels stor løk i skiver
3 ss olje
3 ss sitronsaft
1 ss kapers
1 ss kaperslake
1 ss smør
salt og pepper

Fremgangsmåte

Krydre steinbiten med salt og pepper. Stek den i olje eller klaret smør ved middels varme til den er gyllen. Tilsett litt revet sitron i smøret før servering.

Stek løken forsiktig i olje til den faller sammen. Ha på sitronsaften og fortsett å steke den ved svak varme til den karamelliseres. Tilsett kapers og kaperslake.

Smak til med salt og pepper og litt ekstra sitron om ønskelig. Server med stekte sjampinjonger og agurksalat.

Sendt inn av

Foto: Tom Haga

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen