Dagens rett

Strimlet svinekjøtt med nøttesaus

Smakfullt, krydret og lett er stikkord for dagens fristende måltid med det andre hvite kjøttet.

Det er godt med stressfrie måltider i en travel hverdag, og med svinefilet kan du også ha god samvittighet for det er både magert og sunt.
 
 
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Strimlet svinekjøtt med nøttesaus

Antall porsjoner

4

Ingredienser

600 g ytrefilet av svin
2 ss soya
2 ss olje
1 ts karri 
1 ts honning
salt og pepper

Peanøttsaus:
1 boks peanøttsmør
½ dl mangochutney
2 ss chillisaus
1 fedd hvitløks, presset 

Fremgangsmåte

Bland sammen alle ingrediensene til peanøttsausen og sett kaldt til servering.
 
Renskjær svinefileten for sener og fett og skjær den i strimler.

Bland soyasaus, olje, karri og honning i en plastpose. Legg kjøttet i posen og vend den så kjøttet blander seg godt med marinaden.
 
Lukk posen slik at den er tett. Legg posen kaldt noen timer slik at kjøttet får marinert seg.
 
Brun bitene i pannen og krydre med salt og pepper.

Serveres med nykokt ris og peanøttsausen.
 
Tips: Kjøttet blir best hvis det får ligge noen timer i marinaden, men du kan også hurtigmarinere det ved å legge det i romtemperatur i minst 30 minutter.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen