Thon får flere rom

Thon Hotels inn i to hoteller på Østlandet.

Thon Hotels har inngått franchiseavtaler med Elverum Hotelldrift og Nytt Thon Budget-hotell på Høvik Hotell. Avtalene innebærer at hotellene skal markedsføres som Thon-hoteller, Høvik Hotell som en del av Budget-konseptet.

Fra 16. januar blir hotellets nye navn Thon Hotel Høvik, og det skal driftes under selskapet NHG Management AS. Wilhelm Hartwig blir direktør, skriver Thon Hotels i en pressemelding.

Hotellet skal gjennomgå en renovering i resepsjonsområdet, felles arealer og oppgradering av hotellets 104 rom.

Elverum Hotelldrift tar navnet Thon Hotel Elverum fra 1. januar. Johnny Johansen vil fortsette i rollen som direktør. Thon Hotel Elverum blir en del av Conference-konseptet, som består av 16 profesjonelle konferansehoteller. Hotellet skal gjennomgå en omfattende oppussing både utvendig og innvendig, først ved fasadeoppgradering, rom og lobby.  I 2012 står kurs og -konferansefasiliteter, restaurant, bar og nattklubb for tur. En ny romfløy er også under planlegging.

Foreløpig har Thon Hotel Elverum 95 rom og 10 møterom. Hotellets historie går tilbake til 1898.

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen med 62 hotell i Norge, 1 hotell i Sverige, 4 hotell i Brussel og 1 hotell i Rotterdam.

Thon Hotels er den tredje største hotellkjeden i Norge. Kjeden er inndelt i fire konsepter; Budget, City, Conference og Resort.

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen