Drikke
Tidenes smaking av Spanias beste viner - Vinkurs 23. mars i Oslo

Tidenes smaking av Spanias beste viner - Vinkurs 23. mars i Oslo

Gå ikke glipp av denne supersmakingen med mer enn 400 av Spanias beste viner og hvor du får oppleve det beste innen spansk reiseliv.
01 November 2014 - 21:20

Det er igjen duket for en unik vinopplevelse i det den Spanske Ambassades Handelsavdeling i samarbeid med Spanias Turistkontor og Apéritif inviterer til arrangementet Viner fra Spania 2015.

Et utvalg av Spanias ledende vinhus vil være representert, og du får smake mer enn 400 viner i verdensklasse denne kvelden. Her finner du alt fra sprudlende cava'er, via flotte hvitviner, til klassiske og elegante rødviner. 

Lær mer om disse fabelaktige vinene, opplev gamle favoritter på nytt og utforsk nye spennende viner.  

Arrangementet vil være en åpen smaking med en rekke utstillere, hvor du selv kan velge hvem du vil tilbringe din tid hos og hva du vil smake.

Alle som kjøper billett til Viner fra Spania 2015 får i tillegg muligheten til å oppleve Spania som reisemål gjennom en egen reiselivsdel.
Arrangementet Spania som turistdestinasjon er åpent 16.00 - 18.30.

Gå ikke glipp av denne smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en smakfull og hyggelig vinopplevelse!

Dette får du oppleve: Smak flere hundre spanske viner og opplev Spania som reisedestinasjon.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Arrangementets format: Åpen smaking der du kan smake flere hundre viner.

Dato og tid: Mandag 23. mars 2015, kl. 18.30 – 21.30. (Reiselivsarrangementet er åpent 16.00 - 18.30)      
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
Pris: Kroner 395 pr. person.

Kursavgiften dekker:

• Adgang for én person til arrangementet Viner fra Spania 2015
• Adgang for én person til reiselivsarrangementet 
• Smaksprøver under arrangementet
• Dokumentasjon på vinene som blir presentert

Viner fra Spania 2015 arrangeres av Den Spanske Ambassades Handelsavdeling i samarbeid med Spanias Turistkontor og Apéritif og med støtte fra EU.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 15.03.15.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.
 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her