To cocktails unna Japan

Vinneren av Beefeater 24 vinner en reise til Japan. Her er deltakerne i den norske finalen.

Den norske finalen i Pernod Ricards Beefeater-konkurranse går av stabelen på Seeds i Oslo 15. september.

Det er fjerde gang denne internasjonale konkurransen for bartendere arrangeres, og i år deltar representanter fra 26 land, heter det i en pressemelding.

Konkurransen tar mål av seg til å inspirere ledende bartendertalenter til å lage nyskapende tolkninger av klassiske cocktails, og i år består oppgaven i å lage ikke bare én, men to drinker.

Bartendere vil få i oppgave å lage en klassisk cocktail med Beefeater Dry, deretter skal de lage en moderne tolkning av den klassiske cocktailen med Beefeater 24. I tillegg til cocktail oppskriftene, vil bartendere også bli bedt om å presentere historien bak de to drinkene som blir servert, skriver Pernod Ricard.

LES OGSÅ: Verdens beste barer kåret

Vinneren av den norske finalen skal delta i den internasjonale finalen i London 7. november 2013. Vinneren premieres med en studietur til Japan, og han eller hun vil også få navnet sitt skrevet på Beefeater destilleriets egen «Hall of Fame». Hver av deltagerne i London vil også bli invitert til å delta i kortfilmen «Craft of Bartending» i regi av Beefeater 24.

Her er de finalistene i den norske finalen:
- Anne Maurseth, Oslo (No.19)
- Chris Grøtvedt, Oslo (Theatercafeen)
- Gunnar Zahl, Stavanger (Timbuktu Bar)
- Jesper Høst, Oslo (No.19)
- Joachim Hansen, Stavanger (Nåløyet Bar)
- Marlen Haagensdatter, Lillestrøm (Kragerø)
- Nick Lund, Oslo (Onda Restaurant)
- Pål Bagge, Oslo (Bar Boca & Aku Aku)
- Sondre Kasin, Oslo (Morgenstierne)
- Tim Misseris, Oslo (TGI Friday's City)
- Truls Thomsen, Stavanger (Newsman Bar)

LES OGSÅ: Monica Berg blant de åtte beste i verden

Forsiden akkurat nå

Til toppen