Ukens drink
En slik drink faller alltid i smak

En slik drink faller alltid i smak

Ruby Red har oppnådd en klassikerstatus, og det er forståelig for mer forfriskende drink enn denne skal du lete lenge etter.
Aase E. Jacobsen
15 April 2016 - 14:00

Ruby Red er en av de nyere klassiske vodkacocktailene med smak av rød grapefrukt. Den som er litt søtere enn vanlig grapefrukt. Det er trolig den som har gitt navn til drinken.

Men etter at Absolut lanserte sin Ruby Red-vodka for rundt 10 år siden er det færre som velger originaloppskriften, for med denne vodkaen trenger du egentlig bare to ingredienser - grapefruktvodka og appelsinlikør. Men for mer smak lønner det seg å tilsette litt ekstra fruktsaft, i denne oppskriften er det yuzu og granateplejuice.

Du kan også prøve denne vrien på Ruby Red  

Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev   

Ruby Red

Ruby Red
Ingredienser
2 cl Cointreau
en dash yuzujuice (japansk sitrusfrukt som smaker som en miks av lime og sitron)
en dash granateplejuice

Pynt med en syltet bit rosa grapefruktskall.

Fremgangsmåte

Fyll en shaker med isbiter og tilsett ingrediensene. Rist godt og sil over i et avkjølt cocktailglass. 

Tips:
Hvis du ikke får tak i rød grapefrukt for å sylte til pynten, kan du godt bruke en twist av gul grapefrukt som på bildet. 

Sendt inn av Tao Asian Bistro

Vurder oppskriften
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Når kylling lages på denne måten blir den både saftig og velsmakende
Dagens rett

Når kylling lages på denne måten blir den både saftig og velsmakende

Helstekt kylling fylt med løkstuffing som her og piffet opp med rosmarin, blir både saftig og velsmakende og metter mange.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

By på en feststemt fiskerett som aldri slår feil
Dagens rett
Kveite med olivenoljesaus, saltkokte småpoteter og gulrotpuré

By på en feststemt fiskerett som aldri slår feil

Kveite er kanskje den flotteste fiskesorten du kan ønske deg på kjøkkenet. Bare prøv denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du en forsmak på årets største mediesirkus - samt vår og sommer i en og samme slurk
Ukens drink

Her får du en forsmak på årets største mediesirkus - samt vår og sommer i en og samme slurk

Den kremete og friske fruktige smaken som forbindes med klassikeren Cover Club, forsterkes ytterligere med denne rosa ginen - som er påtenkt et minst like mye omtalt evenement senere i år.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Rullekake er mye lettere å lage enn du kanskje tror
Ukens kake

Rullekake er mye lettere å lage enn du kanskje tror

Denne er fylt med en deilig jordbærmousse og med ekstra aroma fra lavendel.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Når kylling lages på denne måten blir den både saftig og velsmakende
Dagens rett

Når kylling lages på denne måten blir den både saftig og velsmakende

Helstekt kylling fylt med løkstuffing som her og piffet opp med rosmarin, blir både saftig og velsmakende og metter mange.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

By på en feststemt fiskerett som aldri slår feil
Dagens rett
Kveite med olivenoljesaus, saltkokte småpoteter og gulrotpuré

By på en feststemt fiskerett som aldri slår feil

Kveite er kanskje den flotteste fiskesorten du kan ønske deg på kjøkkenet. Bare prøv denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når asparges er for dyrt, går du for selvplukket strutseving - helt gratis

Strutsevingen ble veldig raskt klar til å høstes. Akkurat nå plukker du den ute i naturen, en helt gratis og ikke minst utrolig god grønnsak. Og en perfekt erstatning for dyr importert grønn asparges.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nå er det dokumentert: Norge har noen av de rimeligste luksusmenyene

Norge inntar 10. plassen over de dyreste Michelin-menyene – langt bak våre naboland – i en oversikt utviklet av Chef’s Pencil. Det er noe som bør utnyttes til bransjens fordel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slike grillspyd med reker og grønnsaker er et måltid i seg selv
Dagens rett

Slike grillspyd med reker og grønnsaker er et måltid i seg selv

Om grilling står på agendaen i helgen, prøv disse spydene. De er supre som forrett til den store grillfesten eller som egen rett til kveldskosen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du en forsmak på årets største mediesirkus - samt vår og sommer i en og samme slurk
Ukens drink

Her får du en forsmak på årets største mediesirkus - samt vår og sommer i en og samme slurk

Den kremete og friske fruktige smaken som forbindes med klassikeren Cover Club, forsterkes ytterligere med denne rosa ginen - som er påtenkt et minst like mye omtalt evenement senere i år.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her