Dagens rett

Vårlig laksepakke

Enkelt, lekkert og fullt av smak, det er slik vi liker oppskriftene på travle hverdager.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Vårlig laksepakke

Antall porsjoner

4

Ingredienser

800 gram laksefilet med skinn
1 purre
4 klaser med cherrytomater, godt modne
1 bunt frisk asparges
1 bunt gressløk
litt persille
Olivenolje
Salt og pepper

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 200 grader.

Brekk av den nederste delen av aspargesen, og skrell den eventuelt. Kok aspargesen i noen få minutter i godt saltet vann (1 ss salt pr liter vann), ta den opp og ha den i kaldt vann med det samme for å stoppe kokeprosessen.

Kutt det hvite av purren i fine ringer og finhakk gressløken.

Bruk ett bakepapir til hver person og smør det med litt olje.

Del laksefileten opp i fire store stykker - skjær disse igjen i to på midten ned til skinnet og brett de sammen slik at de ser ut som en sommerfugl.

Legg laksefileten midt på bakepapiret, ha purre og gressløk på den ene siden av fileten og asparges og tomater på den andre siden.

Salte og pepre, ha litt olje over fisken og lukk bakepapiret godt. Bak fiskepakkene i 10 - 12 minutter.

Dryss over finhakket persille rett før servering, og ha gode nypoteter og litt rømme ved siden av.

Sendt inn av

Foto: Studio Frea

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen