Vårsøg hotell skifter leder

Bergsvein Brøske slutter som direktør ved Vårsøg hotell i Surnadal.

Bergsvein Brøske har takket ja til stillingen som senterleder ved Amfi Sunndal. – Jeg har arbeidet mye i mange år, og svært mye på helg. Det ble avgjørende, sier Brøske til Tidens Krav.

Ida E. Dønheim (28) blir Brøskes arvtaker ved hotellet på Skei. Hun er i dag kjøkkensjef ved samme hotell.

Brøske begynte ved Surnadal hotell i 2007. Hotellet skiftet etter hvert navn til Vårsøg hotell, og har de siste årene blitt betydelig ombygd og renovert. Eierne i Botten Eiendom har brukt cirka 80 millioner kroner på prosjektet. Omsetningen har økt, og vil nærme seg 25 millioner i år, men det har til nå vært røde tall på bunnlinja.

Dønheim tar over direktørstolen 9. juli. Hun ser fram til en gedigen utfordring.

- Jeg gleder meg, men dette blir ikke en jobb jeg skal gjøre alene. Jeg har et godt styre og ikke minst mange dyktige ansatte som sammen skal få dette hotellet til å gå bra, sier Dønheim til Tidens Krav.

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen