Drikke
Vinkurs 8. september - Årets største vinopplevelse og vinn eksklusiv middag

Vinkurs 8. september - Årets største vinopplevelse og vinn eksklusiv middag

Bli med på høstens største og beste smaking av herlige champagner, hvite og røde viner, delta på spennende kurs og bli med i konkurransen om en middag for 2 på Restaurant Fjord.
Redaksjonen
18 August 2013 - 00:00

Dette får du oppleve: Smak høstens beste viner fra flere enn 40 vinhus, møt noen av de mest kjente skikkelsene i vinverdenen og delta på eksklusive foredrag.
Matservering: Nei - kun enkel servering av brød til vinene.
Kursavgiften inkluderer: Inngang for én person, 1 krystallglass fra Riedel (verdi kr 250,-), dokumentasjon på vinene, smaksprøver og muligheter for deltakelse på foredrag og konkurranser.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Kursets format: Åpen smaking.

Dato og tid: Søndag 8. september 2013, kl. 14.00 - 18.00

Pris: kroner 395,- pr. person

Sted: Posthallen, Prinsens gate 8, 0151 Oslo

Avbestillingsfrist: 01.09.13 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

En hel søndag i vinens tegn

Du kan allerede nå glede seg til høsten, for vi har et spennende arrangement du ikke bør gå glipp av.

Søndag 8. september inviterer vi nemlig til årets største vinopplevelse.

Her får du muligheten til å smake flere hundre av høstens beste champagner, hvite og røde viner fra flere enn 40 vinhus, delta på foredrag, møte kjendiser, være med i konkurranser og mer.

I løpet av dagen kan du blant annet oppleve dette:

  • Møt Bibbi og Klaus Hagerup som presenterer sin nye bok om Veneto.

  • Finn Schjøll lærer deg hvordan du dekker høstens flotteste festbord.

  • Lær hvordan du dekanterer vin og smak selv hvor mye det har å si for din vinopplevelse.

  • Møt noen av Norges største vinpersonligheter som Master of Wine Sebastian Bredal, Frithjof Nicolaysen og mange, mange flere.

På denne åpne smakingen kan du i ro og mak besøke de enkelte utstillerne, lære mer om vinene, smake nye årganger av gamle kjenninger og kanskje finne noen nye spennende viner.

Meld deg på ovenfor

Spennende foredrag

I løpet av dagen arrangerer vi også en rekke eksklusive foredrag for enhver smak. Påmelding til disse foredragene skjer ved oppmøte.

  • kl 14.15 - Naturlig og tradisjonell vinproduksjon i Piemonte og Barolo med Ferdinando Principiano.

  • kl 15.00 - Sør-Amerikas spennende vintrender med Jose Alberto Zuccardi fra Argentina og Arnau Hereu fra Chile.

  • kl 16.00 - En vinreise i Veneto - smak elegante soaver, valpolicella, ripasso, amarone og recioto med Franco Pedroni.

Vinn en middag for to på Fjord

Bli med på en konkurranse med store vinnersjanser, for alle som deltar på søndagens arrangement kan nemlig være med i konkurransen om en middag for to på topprestauranten Fjord til en verdi av kr 3000,-!

Konkurransen består av en blindsmaking av én vin, og du skal gjette hvilken vin dette er ut i fra en liste over 10 forskjellige viner. Disse ti vinene kan du selvfølgelig smake på arrangementet.

Hver deltaker kan kun legge inn ett forslag som leveres under søndagens arrangement. I og med at det er et begrenset antall plasser til denne smakingen, så har du store vinnersjanser!

For å delta i konkurransen må du ha meldt deg på arrangementet ovenfor.

Vinglass fra Riedel til kr 220,- inkludert

Så mange gode viner på ett sted fortjener også like gode glass, slik at du får oppleve vinene du smaker på en optimal måte.

Derfor har vi denne gangen inkludert et glass av typen Riedel Vinum Chianti i kursavgiften til dette spesialkurset.
 
Verdien på dette krystallglasset er kr 250,- og det er også ditt til odel og eie etter smakingen!

Ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smaking.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn
Ukens drink

Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn

Det eneste som trengs er en dobbel espresso og lik mengde av den spanske likøren Licor 43.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn
Ukens drink

Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn

Det eneste som trengs er en dobbel espresso og lik mengde av den spanske likøren Licor 43.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
Dagens rett

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse

San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her