Dagens rett

Woket Ishavsrøye med grønnsaker og soya

Fisk står på menyen i dag. Ishavsrøye er nam-nam, woket og delikat. Friske grønnsaker og spennende smakstilsetninger danner grunnlaget for dagens vinvalg som er en italiensk og sødmefull godbit. Rimelig er den også. Fisk er sunt - året rundt!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Woket Ishavsrøye med grønnsaker og soya

Antall porsjoner

4

Ingredienser

2 stk Ishavsrøye (eller 4 fileter)
150 gr sukkererter
½ stk rødløk
2 stk gulrot
150 gr bønnespirer
30 gr sesamfrø
sort pepper
soyasaus

Fremgangsmåte

Fisken fileteres, ben og skinn fjernes. Fileter og grønnsaker kuttes i strimler på tvers og has i en varm wokpanne tilsatt olje. La det hele surre til fisken er gjennomstekt, under stadig og forsiktig omrøring. Til slutt tilsettes ristede sesamfrø. Smak til med grovmalt ristet sort pepper og soyasaus.

Har man ikke en wokpanne, kan man bruke en vanlig stekepanne med høye kanter.

Sendt inn av

Foto: EFF

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen