Wolf Blass hedret

En av Australias fremste vinmakere, tyskfødte Wolf Blass, er blitt tildelt Tysklands høyeste utmerkelse - Fortjenesteskorset (Cross of the Order of Merit) - for sin rolle i samarbeidet mellom de to landene.

71 år gamle Blass kom til Australia i 1961 og har vært utrettelig i sin støtte til studentutveksling mellom de to landene samt i den tyske klubben.

Blass har mottatt flere utmerkelser opp gjennom årene, bla som Member in the Order of Australia, men setter utmerkelsen fra hjemlandet høyest.
- Jeg har aldri drømt om at jeg en gang skulle motta denne utmerkelsen, for det er en svært sjelden ære. Jeg kunne sant og si ikke tro det når jeg fikk beskjed om at jeg hadde blitt tildelt denne prisen, for dette er ikke noe som skjer hver dag, sier Blass.

Kilde: www.abc.net.au

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen