Cognac-basert

  • 15 minutter

    I denne oppskriften er det aprikosnektar som gir sødme, cognacen/brandyen fylde, den musserende vinen bobler og friskhet og de marinerte bærene byr på resten. Her er oppskriften.

  • 15 minutter

    Selvfølgelig skal du servere gløgg i juleitden. Det blir ikke skikkelig jul uten. Denne er kruttsterk og brennhet og varmer helt ut i hårrøttene.

  • 5 minutter

    Den deilige smaken av afrikansk fruktlikør gir denne kaffedoktoren en ekstra dybde.

  • 5 minutter

  • 5 minutter

    Her trengs bare cognac, calvados, lime og grenadine som du kan lage hjemme.

  • 10 minutter

    Her er oppskriften på en deilig champagnecocktail der god cognac er med på å å sette prikken over ien.

  • 5 minutter

    I denne oppskriften er det brukt mindre likør enn vanlig. Du kan fint bruke cognacen du har i barskapet.

  • 10 minutter

    En liten kraftbombe som pirrer ganen med smaker og aromagivere som danner en harmonisk ramme rundt cognacen.

  • 5 minutter

    Kombinerer du ekstra god cognac og sjokolade blir det veldig godt. Denne drinken passer like godt kald som varm inne eller ute.

  • placeholder
    5 minutter

    Sterkt skal det være, og det gjør ikke noe at drinken smaker av såvel sommerens beste bær som pære og cognac .

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • 5 minutter

    Denne drinken kan lages av rester fra barskapet. Hvem er det ikke som har en skvett portvin og litt cognac på lur?

  • 15 minutter

    Eggnog er en gammel amerikansk og canadisk tradisjonsdrink, Brukes ofte som bowle

  • 10 minutter

    Her er en litt spesiell utgave av den klassiske champagnecocktailen vi serverer med en ekstra smak av flott cognac

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
    5 minutter

  • 5 minutter

    Irish coffee er en av de mest populære drinkene som finnes, kalde som varme. Selv om det finnes strenge regler for og meninger om denne klassikeren. Som i dette tilfellet hvor nesten alt er byttet ut, det er bare kaffen og kremen igjen.

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

Forsiden akkurat nå
Denne rieslingen er sykt billig
+
Ukens vin

Denne rieslingen er sykt billig

For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder
Dagens rett

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder

Det er 1. mai, og en skinkestek med sprø svor og spennende tilbehør er dagen verdig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Dagens rett

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt

Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken