Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Irish coffee er en av de mest populære drinkene som finnes, kalde som varme. Selv om det finnes strenge regler for og meninger om denne klassikeren. Som i dette tilfellet hvor nesten alt er byttet ut, det er bare kaffen og kremen igjen.
Sendt inn av Edrington
Denne drinken kan lages av rester fra barskapet. Hvem er det ikke som har en skvett portvin og litt cognac på lur?
Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.
Les hele sakenSom vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.
Les hele sakenSiden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.
Les hele sakenDisse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.
Les hele sakenÅ woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.
Les hele sakenÅ steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.
Les hele saken