Kyllingburger med blåmuggostdressing er digg fredagskos
Du kan bruke kyllingkjøttdeig eller banket kyllingfilet. I denne oppskriften er det den kjapt lagde blåmuggostdressing som skaper smaksbølgene.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Du kan bruke kyllingkjøttdeig eller banket kyllingfilet. I denne oppskriften er det den kjapt lagde blåmuggostdressing som skaper smaksbølgene.
Les hele sakenRotgrønnsakene gir mye sødme til denne kyllingretten som balanseres av sitron og hvitvin. Urtene bringer inn enda et element som ber om en saftig vin med god sødme og bløte tanniner.
Les hele sakenKyllingbiter som har godgjort seg i en rødkrydret yoghurtmarinade over natten, er den perfekte helgekos.
Les hele sakenDette er fast kost på et hvert besøk i det populære vinområdet Jura, men også lett å lykkes med hjemme.
Les hele sakenLivèche-kyllingbryst er noe av det beste på kyllingfronten. Spesielt når den serveres med søtpotetmos og rødvinspære som her.
Les hele sakenVi er i det litt eksotiske hjørnet og serverer deg en lekker kyllingrett i en syrlig-søt rød saus.
Les hele sakenDenne retten smaker utmerket på en julisøndag selv om den er tilberedt innendørs og ikke har vært innom grillen.
Les hele sakenKyllingklubber er mat alle liker, og med denne oppskriften er du sikret suksess. Spesielt når den etterfølges av en så god dessert.
Les hele sakenFredag er ukeslutt, og for mange står kylling på menyen. Gi den litt ekstra smakshjelp med denne enkle oppskriften.
Les hele sakenKylling fra ovnen blir ekstra frisk og saftig med sitron i formen.
Les hele sakenFrikassé er skikkelig retromat, men ikke mindre godt av den grunn. Perfekt etter en lang søndag i frisk aprilluft.
Les hele sakenKylling kan du gjerne, rent smaksmessig, eksperimentere med i alle retninger. Kyllingen tar lett til seg det meste av smaker, og her får du en balansert og spennende smak i retur.
Les hele sakenLag denne lettvinte kyllingretten med deilige asiatiske smaker, så har du tid til både tur og fastelavnsbaksten.
Les hele sakenMed denne oppskriften lager du raskt et mettende og smakfullt måltid til hele familien.
Les hele sakenCoq av vin lages normalt med rødvin av pinot noir eller gamay, men her er en lysere utgave med hvitvin og kremfløte.
Les hele sakenÅ marinere kjøtt i øl er noe du bør prøve. Herved er oppfordringen gitt. Og heretter heller du ikke ut ølrester, for de kommer godt til nytte.
Les hele sakenI denne wokretten er det brukt bokhvetenudler, men andre type nudler fungerer også fint.
Les hele sakenOg når du bruker sesongens grønnsaker og urter, trenger du heller ikke mer enn salt og pepper for å få fram de gode smakene.
Les hele sakenSiden kylling marinert i tandoorimarinade bringer med seg så mye smak, er det ikke særlig mye annet som trengs i tillegg. Agurk, hjertesalat og tomater bidrar med sprø friskhet.
Les hele sakenÅ tre kyllingen over en ølboks mens den grilles er noe alle grillelskere må teste ut. Her er oppskriften.
Les hele sakenSaftig kylling, bacon og smeltet chèvre er en knallgod kombinasjon. Rask å gjennomføre er denne oppskriften også.
Les hele sakenDen smaker dessuten så vårlig som overhodet mulig, og er dermed en fin anledning til å by inn på søndagsmiddag.
Les hele sakenVi spiser like mye med øynene som med munnen, og her får du full uttelling for begge.
Les hele sakenDette er en svært enkel rett å tilberede, all den tid den for det meste lager seg selv.
Les hele sakenKoldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele sakenDet er fredag og slutten av april, og derfor tid for kylling med vårlige smaker
Les hele sakenOm påskekjøleskapet skulle være tomt, finnes ingrediensene i selv den minste nærbutikk.
Les hele sakenKylling er alltid et populært middagsinnslag. Sammen med rester av kokt ris blir det hele riktig så velsmakende og lettlaget.
Les hele sakenDenne stuingen er trolig akkurat det du trenger på en mandag.
Les hele saken"Saltimbocca - hva er det?" spør du deg kanskje. Svaret får du her, sammen med en velsmakende og relativt rask rett som kan være redningen i kveld. Les videre, og smak på vinforslagene du får med.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenVi byr på fabelaktige viner fra California kombinert med utsøkt mat i historiske omgivelser den 30. mai.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenMen kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.
Det er i hvert fall litt av hva de i alt 80 testede nyhetene innen øl, sider og brennevin dekker.
De holder nemlig veldig høy kvalitet samtidig som de gir veldig god valuta for pengene, også sammenlignet med polprisen.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Den er ikke alene om å komme fra et relativt nyetablert destilleri, og samtidig vise muskler så det holder.
Det eneste som trengs er en dobbel espresso og lik mengde av den spanske likøren Licor 43.
Les hele sakenEtter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.
Les hele sakenDisse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.
Les hele sakenSan Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenSvinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.
Les hele saken