Finhakk grønnsakene og surr de og kydder i ei panne i 1-2 ss smør eller olje. Del kyllingen i biter og kok i vann og buljong i 10 min. Tilsett crème fraîche og småkok videre. Ha grønnsakene i gryten sammen med resten av ingrediensene.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne suppa kan du varieres i det uendelige. Du kan bruke alt av grønnsaker og kjøtt avhengig av sesong, tilgjengelighet, og ikke minst, din smak.
At ikke suppe er mettende, er denne kraftpakken motbeviset til. Hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager - eller fryse ned overskuddet.
Den er dessuten rimeligere i Norge enn andre markeder, og tipp topp følge til sesongens sjømat.
Les hele sakenAldri har det haglet så mange stjerner på en gang: Tre til RE-NAA, to til Kontrast, en hver til Iris, Bar Amour og Hermetikken.
Les hele sakenLaks og grapefrukt er en veldig god kombinasjon og da er det vanskelig å komme unna sauvignon blanc i glasset.
Les hele sakenRabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenDe beste pølsene er grove, men også mer finmalte som her fungerer i denne settingen.
Les hele saken