Dagens rett

Christos panne

Kylling og masse poteter skal nok sørge for å få deg mett også i dag. Likevel er det urter og krydder som står for det meste av smaken, så du må gjerne benytte annet kjøtt i denne retten dersom det er ønskelig. Den italienske rødvinen skal ganske sikkert passe til - uansett.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Christos panne

Antall porsjoner

4

Ingredienser

½ kg potet i båter
1 boks hakkede hermetiske tomater
1 stk løk i skiver
3 båter hvitløk i skiver
1 ss tørket oregano
½ ts salt
½ ts pepper
4 stk kyllingfilet

Fremgangsmåte

Kyllingfileten kan byttes med lammefilet eller magert svinekjøtt.

Det hele legges i en smurt ildfast form, kjøttet nederst, og godt med olivenolje helles over.  For sterkere smak; ha i en hakket rød chili.

Formen stekes  ovn ved 175 grader C i ca. 45 minutter.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen