Dagens rett
(Bilde: Matprat.no)

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Foreløpig leder ribbe som nordmenns favorittjulemiddag, men pinnekjøttelskerne blir det stadig flere av. Og det er lett å forstå, for mens ribba krever er årvåken kokk, lager pinnekjøttet seg nesten selv.

Følger du oppskriftene på de neste sidene, kan vi garantere at smaken sitter. Julemiddagen bør påbegynnes allerede i dag. Har du ikke lagt pinnekjøttet i bløt ennå, må du være rask, og ribba må ut av fryseren snarest hvis du ikke bruker ferskvare. Tiningen må gjøres i kjøleskap eller et kaldt rom. 

Og har du ikke tenkt på (de sterkeste) drikkevarene, har du bare denne dagen å gjøre det på.

Dette drikker du til ribbe

Dette drikker du til pinnekjøtt

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

På de neste sidene finner du oppskriftene du trenger

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen