Dagens rett

Grillet kylling med spinatpasta

Kylling og pasta er en sikker kombinasjon. Dårligere blir ikke måltidet med en av de to rødvinene vi foreslår. Eller kanskje begge, for det er jo fridag i morgen!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Grillet kylling med spinatpasta

Antall porsjoner

2

Ingredienser

1 stk. grillet kylling (850 grams råvekt)
1 pk. frossen spinat
3 dl crème fraîche
2 båt finhakket hvitløk
1½ dl hvitvin evt. 1½ dl hønsebuljong
2 dl revet hvitost
salt og pepper etter smak
båndspaghetti etter mengdeanvisning på pakken

Fremgangsmåte

Tin spinaten og la vannet renne godt av. Ha spinaten over i en liten gryte og tilsett resten av ingrediensene. La sausen småkoke til den blir passe tykk. Smak til med salt og pepper.

Kok båndspaghetti som anvist på pakken. Hell sausen over pastaen og server sammen med grillet kylling. Pynt med for eksempel sort oliven.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen