Dagens rett

Juniors beste

Tradisjonen med en bedre fiskemiddag på søndag følger vi med glede opp. I dag er det torsk som skal serveres. Vann - med eller uten bobler, samt to vinforslag av både hvit så vel som rød karakter for de voksne er med, så da skulle de fleste preferanser være dekket.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Juniors beste

Antall porsjoner

4

Ingredienser

ca 800 g torskefilèt
1-2 dl vann
1 ss margarin
litt salt

Eggesmør:
kokekraften fra fisken
2-3 ss smør
2 hardkokte egg

Fremgangsmåte

Del torskefiléten i serveringsstykker og strø litt salt over. Kok opp vann tilsatt margarin. Bruk lav kjele eller panne med lokk. Legg de oppdelte fiskestykkene i vannet, og la fisken dampe ved svak varme, ca 5 minutter. Ta fiskestykkene ut og pisk 2 ss margarin i kraften. Tilsett 2 hakkede hardkokte egg.

Server med kokte poteter og gulrot, ev kokt broccoli.

Tips!
Eggesmør kan erstattes/byttes ut med en god saus.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen