Dagens rett

Lamme-wok med Black Bean-saus

Wok er "in" og dessuten en svært så behagelig måte å tilberede en middag på. Alt du trenger er kjøtt, grønnsaker, og ikke minst; olje. Dagens vinforslag er så rimelig at du trygt kan koste på deg et glass eller to mens du surrer ingrediensene rundt i panna.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Lamme-wok med Black Bean-saus

Antall porsjoner

2

Ingredienser

400 g lammekjøtt uten ben, fra lår eller bog
2 ss olje (f.eks. solsikke- eller soya-)
1 grønn paprika
1 rød løk
1 gulrøtter
1 boks sorte bønner
ca. 3 ss black bean-saus

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i tynne strimler, og stek det hurtig i olje på god varme. Skjær paprika i biter, løk i ringer og gulroten høvles med ostehøvel. Ta kjøttet ut av pannen, og fres grønnsakene raskt i olje. Ha alt tilbake i pannen, og tilsett sausen. Vend blandingen forsiktig et par ganger, og server med nudler.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen