Dagens rett

Omelett med spekepølse

Noe stort enklere å tilberede av varmmat enn en omelett skal vanskelig gjøres. Vi tar samtidig en vinfri dag og anbefaler rent drikke i stedet.

Omelett med spekepølse

Antall porsjoner

1

Ingredienser

2 egg
2 ss vann 
½ ts salt
8 skiver spekepølse
ca. ½ liten paprika i skiver
3 sjampinjonger i skiver
2 ss smør /margarin

Fremgangsmåte

Fres grønnsakene i panna og legg til side. Visp sammen egg, vann og salt og hell røren i en liten stekepanne. Stek til omeletten er fast på midten. Fordel fyllet på den ene halvdelen av omeletten og brett den andre halvdelen over.

Serveres sammen med brød.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

//]]]]>
]]>  
Kilde:
 

 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen